Jong, innovatief en ambitieus

Lot Louisa is een jong, innovatief social media bureau bestaande uit ambitieuze vrouwen. We creëren campagnes en strategieën met de beste content. We richten ons onophoudelijk op de doelgroep en zetten de juiste media in. Onze succesvolle verhalen bewijzen: Het is mogelijk om nieuwe klanten aan te trekken met een dosis aan creativiteit, consistentie en nieuwste social media ontwikkelingen!

Class of ‘23

Lotte

Oprichter en social media manager
Met haar ondernemersdrive is het haar passie om ondernemers te helpen. Opgegroeid met de spreekwoordelijke smartphone in haar hand, maakt haar oplossingsgerichtheid, creativiteit en strategische kritische blik uniek.

Sterre

Creatief marketeer en project manager
De “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit gecombineerd met een grote glimlach en Brabantse gezelligheid maakt Sterre tot een ware regeltante.

Sophie

Content manager
De meeste parels komen uit een oester. Maar de parels die Sophie schiet, komen gewoon vanuit haar Canon. Ze ademt creativiteit door de lens en werkt graag jouw gewenste idee uit op beeld.

Jill

Video marketeer 
Zeg je short form video content, dan geeft Jill direct een side-eye! Met haar studie animatie en audiovisuele vormgeving weet ze de wereld van videocontent als geen ander te domineren.

Brit

Grafisch vormgever 
Tijdens haar hbo-studie communicatie ontdekte Brit de term “social media agency” en die heeft ze nooit meer losgelaten. Haar ondernemende drive met een voorliefde voor vormgeving maakt haar extra ambitieus.

 

Loewie

Office dog
Zorgt voor de mental health walks en knuffeltjes onder werktijd.

Ontstaan

Lot Louisa is opgericht door een jonge vrouwelijke ondernemer. Lot is volgens eigen zeggen met de smartphone in de hand geboren. “Niet zo verrassend dat ik van mijn hobby, mijn werk heb gemaakt”.

Tijdens haar schoolperiode (2017) ontdekte ze hoe belangrijk social media is en hoe je dit zakelijk gebruikt. Het triggerde haar aanwezige ondernemingstalent. Wat zich uitte in het opstellen en ontwikkelen van een ondernemingsplan. “Een extra schooljaar is er niet meer van gekomen, ik leerde alles in de praktijk.”

Onderdeel worden van ons gezellige team?